"Zinnen en Minnen" Shop

zondag 18 september 2011

Wake Up Saterday! Shopping.....& Sunday Familie Day HOME



Wat is het weekend toch kort. Gisteren stond ik om 08.30 uur naast mijn bed. En dat voor de zaterdag. Maar, mijn weekend had zoveel te bieden.

Graag wilde ik de Kringloop Winkel bezoeken. Wie weet zou ik daar nog iets leuks aantreffen voor in huis. In september gaat het altijd kriebelen. Dan krijg ik overal zin in. Waarschijnlijk is dat omdat de winter nadert. Ik ben een echt wintermens en hou van de feestdagen (Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw). Dit is echt een tijd om het in huis gezellig te maken. Bovendien hou ik ervan om zo nu en dan eens de hele kamer te veranderen om de sleur te doorbreken.

Helaas vond ik bij de Kringloop winkel helemaal niets. Na het doen van alle weekend boodschappen ben ik naar Berkel en Rodenrijs gegaan voor de bekend rommelmarkt die hier elk jaar is de Rehoboth kerk. Naast het maken van een babbeltje met wat bekenden, heb ik hier wel leuke spulletjes gevonden. Een mooie zilveren kledingborstel, wat leuke broches en een mooi vintage tasje. Echt heel leuk allemaal. En dat voor de € 5,00 euro die ik nog in mijn zak had. Het leukst aan alles op dit soort rommelmarktjes vind ik de verhalen die los komen over vroeger. Elk ding dat je hier vind heeft een verhaal. Heb jij ooit iets gevonden op een rommelmarkt en je wilt je verhaal erover kwijt, mail me: marjoleintuasela@hotmail.nl.

Nu is het alweer zondag en zit ik weer achter mijn laptoppie als cooling down na een intensieve ochtend. Een ochtend met bezoek van opa en oma en mijn neeftje dat bij hun aan het logeren is. Ik had beloofd voor pannenkoeken te zorgen. Aangezien ik er na ontzettend veel pogingen achter ben gekomen dat het mij echt niet lukt heeft mijn dochter deze taak op zich moeten nemen. Toen ze klaar waren hadden we gehoopt dat dit neefje ze direct enthousiast op zou eten. Dat was niet het geval. Er moesten gezichtjes op komen, en wolkjes, etc. Weer een nieuwe vaardigheid om te ontwikkelen. Maar al met al heeft hij er wel een stuk op vijf weten te verorberen.

Dit weekend was dus inderdaad een beetje van dit en een beetje van dat en weinig planning. Nu heb ik even heerlijk het rijk alleen en besluit nu (op dit moment) dat de herinrichting van de woonkamer nu van start gaat.
Ik ga op zoek naar Vintage Home foto's op google om wat ideeen op te doen. Of...ik had er geloof ik al eerder op mijn blog over geschreven Misschien haal ik nog een inspiratie uit Home & Garden - tables?