"Zinnen en Minnen" Shop

dinsdag 23 augustus 2011

Trend' Lein



Wil je ook een tas als deze? mail me: marjoleintuasela@hotmail.com



Ben je geinteresseerd in deze prachtige parfumflessen?
Neem alvast een kijkje op: Roses and Teacups
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Deze pagina is speciaal voor mijn collegaatje, die vandaag voor het eerst hoorde over mijn blog en zeer geinteresseerd was in mijn gebloemde Vintage Gobelin Tasje. (zie boven).

Gobelin heeft zijn naam te danken aan Parijs. De stad van de romantiek. Het is denk ik daarom dat ik verliefd ben geworden op alle Vintage tasjes waarop het het romantische rozenpatroon is verwerkt in petit point.

Ik heb al vele van deze tasjes in mijn bezit gehad. De mooiste heb ik achter gelaten bij Laura Dols in Amsterdam. Zij wilde deze zo graag van mij overnemen voor haar winkel. Ik kon er geen nee tegen zeggen. Een tas van mij die verkocht zou worden in zo;n winkel waar zelfs Madonna koopt, leek me te gek!

Bij het verlaten van de winkel, sprongen de tranen in mijn ogen., Hoe had ik dit eigenlijk kunnen doen. Een tasje met zoveel herinneringen aan mijn oma, een tasje waarbij ik zoveel mooie accesoires had gekocht in de loop van de tijd;  een poederdoos, een parfumverstuiver, een broche in de vorm van een schoentje, een manicuresetje en een brillenetui.

Hoe konden al deze accesoires nou zonder deze tas?

Deze emotie heeft er voor gezorgd dat ik kort geleden bij Cheap Fashion weer een nieuwe heb gekocht (zie bovenstaand plaatje). Wat was ik er blij mee. En nog.


Maar lange tijd heb ik de tas lange tijd eigenlijk niet durven dragen. Soms ben ik bang dat ik er te apart uit zie ten opzichte van de mensen om mij heen. Maar waarom zou ik deze tas eigenlijk niet dragen? Het is toch juist mooi om bij jezelf te blijven en je te omringen met accesoires waar je je zelf goed bij voelt.

Zo gezegd, zo gedaan.

Mijn tas ging vandaag mee naar kantoor.

Blij verrast was ik vanochtend toen mijn collegaatje vroeg waar ik deze ontzettende leuk tas had gekocht. Ik heb haar verteld over mijn interesse voor Vintage en uiteindelijk over mijn blog.

Zij vond het heel leuk, gaat mijn blog lezen en... op zoek naar zo'n tas.

Mijn motto: "Inspiratie door Inspiratie" begint te inspireren. Wow, ik ben blij!