"Zinnen en Minnen" Shop

donderdag 9 juni 2011

World Wide Knit In Public Day (KIP DAY): Bienvenue/Welkom/Welcome Rotterdam






Roepen deze foto's bij jou ook een weemoedig gevoel op? 


Soms kan ik er naar verlangen om terug te gaan in de tijd. Ik zie dan de beelden voor mij van het leven op straat. De plek waar mensen elkaar ontmoetten en lief en leed deelden. 


Ook zie ik beelden van pruttelende koffiepotjes en omaatjes die zitten te breien. Al van jongs af aan werd deze vorm van kunst beoefend. Lees: http://nl.wikipedia.org/wiki/Breien_(textiel)


Het is dan ook super dat juist deze twee dingen aanstaande zaterdag samenkomen op de World Wide Knit in Public Day.


Voor een dag is het weer mogelijk onder het genot van drankjes en hapjes met elkaar het straatbeeld op te fleuren, lief en leed te delen en ook nog creatief bezig te zijn door het beoefenen van de breikunst.


Omdat ik niet alleen wil zijn, nodig ik je uit namens SAS KNITS IT AGAIN, op: 


De WWKIP DAY. Dit is het grootste evenement georganiseerd door brei(st)ers ter wereld. Op één dag komen ze allemaal hun nestje gaan samen 'en plein publique' breien. Frobelbreisters, oma breisters, design breisters, fashion breisters, beginnende breisters, mannelijke breisters, jonge breisters, gevorderderde breisters... iedereen breit samen en leert van elkaar. Met als prettige bijkomstigheid dat het langslopend publiek ziet dat deze techniek leuk is voor iedereen.

Datum: 
zaterdag 11 juni
Locatie: Noordplein, Rotterdam Noord
Begin: 12:00
Neem mee: een van je projecten, al je projecten of een paar euro's voor je eerste naalden en bol garen, ruilgarens en/of boeken. Lekkers en 't zonnetje!



Laat je inspireren en neem je zonnebril mee. Wil je een leuke Vintage Zonnebril voorzien van breikunst kijk dan op http://www.showroom41.nl/


Foto Vintage Zonnebril met Kunstzinnig breisel