"Zinnen en Minnen" Shop

donderdag 8 september 2011

Weekend Planning: Brabantse Nachten



De brabantse nachten zijn lang....
In brabant staat de koffie altijd klaar......
Een echte brabander, altijd gastvrij......

Ik hou van lange nachten en heb me laten verleiden tot een avondje Brabant. Dit ter ere van een verjaardag.

Omdat ik altijd het maximale uit het leven wil halen (en zeker uit de zaterdag) het ik direct op Google gezocht naar Vintage, stadswandelingen en eettentjes.

Vintage is er vast en zeker in Brabant. Kijk mee: Vintage Adressen. Ik beloof me zelf niet meer dan 1 Vintage adres uit te kiezen. Er moet immers ook nog een stadwandeling worden gedaan. Sam Sam in Tilburg waar ze Vintage verkopen uit Amerika, Frankrijk, Wenen of Londen spreekt me het meest aan. Ik ben heel benieuwd of ik hier de Gobelin tas kan vinden waar mijn collegaatje naar op zoek is.

Ik heb heel wat leuke stadswandelingen gevonden in en om Roosendaal waar september tot kunstmaand is uitgeroepen. Er staan dus allerlei culturele activiteiten op het programma.

En dan het diner. Wordt het een thermoskan met soep? . Of zou er iets leukers te bedenken zijn? Daar kom ik morgen op terug, In ieder geval moet ik gaan nadenken over het "Weekend Recept".

Oh, heerlijk. Bijna weekend.

Eerst nog even naar de sportschool. Daarna zet ik de CD van Guus Meeuwis (groots met een zachte G) op en draai het nummer "Dat komt door jou". Ja Guus, dat komt inderdaad door jou. Die stem van jou bezorgt mij een heerlijk Brabant gevoel.

Vergeet ik bijna dat je ook Brabant online kunt bezoeken op het gebied van Vintage. Ga dan naar:
www.vinties.nl