"Zinnen en Minnen" Shop

zondag 5 september 2010

Vintage'Lein drankje: Remy Martin


Remy Martin, maar dan mini.
Wat een leuke vondst. Weer een nieuwe inspiratie!

Het weekend is vrijdagavond begonnen met een verjaardagsfeestje van mijn nichtje. Zaterdagochtend ga ik vrijwel altijd naar De Meent in Rotterdam. Ons drukke programma liet dat dit weekend niet toe. Van zaterdagochtend tot zondagavond vierden vier van onze vrienden/familie een verjaardagsfeest. Moeilijk om hier weer passende cadeautjes voor te zoeken.

Ik kwam op het idee om eens te gaan shoppen in onze eigen woonplaats Schiedam. Nooit gedacht dat ik hier zoveel leuke cadeautjes zou vinden.

DE CHOCOLADEKUNSTHANDEL VAN SCHIEDAM, DE BONTE KOE
bracht ons op het idee. We kochten hier een chocoladehart voor onze 80 jaar geworden tante en chocoladelollies om de cadeautjes van de andere jarigen mee te decoreren.



contact

Email: info@debontekoe.nl

Tel.: 010 - 473 27 51


Terwijl dit ingepakt werd dronken wij hier koffie en namen daar vanzelfsprekend de kunstzinnig gemaakte chocoladebouchons bij. Heerlijk!

Nog een cadeautje moest nog worden ingekocht. Toen we de Hoogstraat af liepen kwamen we heel toevallig terecht bij slijterij ALAMBIC. Ik heb nog niet bij een slijter zoveel keus gehad.
Het nog ontbrekende cadeautje was zo gekocht. Maar...voor mij lag hier natuurlijk de volgende verleiding op de loer.

Een mini Remy Martin. Echt een drankje dat past bij Vintage'Lein. Ik heb nog nooit cognac gedronken, dus ben heel benieuwd? Zodra hij leeg is, zal ik hierover schrijven op mijn blog.
Zoals je op het fotootje ziet is het doosje net zo aantrekkelijk als een mini parfum.

Hier stopt het niet. Er zijn zoveel mooie miniatuurverpakking van alcohol. Ik ga er zeker meer aanschaffen. Zo blijf ik mezelf inspireren voor het schijven op mijn blog,

Het weekend zit er bijna op. Ik moet nog wel even afsluiten met een film, boek, wijn of cognac.
Tot snel. Ben benieuwd naar reacties op mijn blog? Is het leuk te lezen? Waarover zou ik nog meer kunnen schrijven? Laat het me weten: marjoleintuasela@hotmail.com