"Zinnen en Minnen" Shop

vrijdag 8 maart 2013

Simplify Life - dag 3 (de stola)




Wat bof ik met deze baan voor halve dagen. Als ik na werktijd om 13.15 uur naar buiten stap aan het einde van mijn eerste werkweek sta ik midden op de markt. Zo, vlak voor de deur. Ik geloof dat ik de ideale werkplek heb gevonden. Halve dagen werken en op vrijdag de markt voor de deur. Wat is er heerlijker als buiten je boodschappen doen, genietend van het zonnetje.

Voor de paar euro die ik nog los in mijn zak had kocht ik verse munt en een pond witlof. Waarom zou ik thee in zakjes kopen als je de munt zo kunt verkrijgen. Die witlof komt mooi van pas bij het restant krieltjes dat ik achter in mijn kast vond gisteren. Het voelt goed. Ik heb deze week nog niets weg gegooid en ik heb mijn vuilniszak (vanaf woensdag) nog niet hoeven verwijderen.

Ik ril van de kou en draa uit automatisme de thermostaat hoger.

Maar, dit was niet de afspraak die ik met mezelf had gemaakt. Ik zou bewuster leven en proberen te bezuinigen. Dus ik draai meteen de thermostaat laag en steek de kaarsen aan. Ik pak ook mijn stola wel weer.Je kent het wel. Zo'n gehaakt ding uit de hippie tijd. Als je van Vintage houdt, dan hou je ervan.
Binnenkort hier te koop!