"Zinnen en Minnen" Shop

dinsdag 24 mei 2011

Wake Up Saterday! Less is More - Sale on Vintage´Lein

vintage.jpg

Hoe mooi kan minder zijn?

Ook dit is een vraag voor iemand midden in het leven, zoals ik! Alles heb ik al een keertje meegemaakt, alles heb ik al een keertje gekocht, alles heb ik al een keertje gegeten etc.

Toch zijn er dingen die ik minder gedaan heb. Dat zijn dingen zoals zuinig zijn, bewust zijn, matig zijn en weinig doen.

Vandaag was een dag waarop ik haast gedwongen werd hiertoe. Alle plannen vielen in duigen. Vandaag zouden we gaan kijken naar een hobbykas voor in de tuin. De 1e zaak waar we zouden kijken, bleek bij nader inzien niet te bestaan. De tweede, derde en volgende zaak die we in gedachten hadden bleken geen showroom te hebben. En nog andere zaken bleken op zaterdag niet open.

Enigszins teleurgesteld bleef ik maar hangen op de bank met de ene kop koffie na de andere. Om mijn dag toch nog een zinvolle invulling te geven, heb ik mijn dochter maar geholpen met haar zaterdagbaantje. Ik heb anderhalf uur met haar samen de post in de brievenbussen van de TNT ontvangers gestopt.

Vanuit mijn teleurstellende gevoel komt mijn besef dat eigenlijk mijn hele leven heeft bestaan uit meer en meer. Ik moet mezelf dwingen van kleine dingen te genieten.

Juist hierin zoekt mijn midlife gevoel de weg. Hoewel ik steeds nog jurkjes aanschaf voor jonge meisjes met een goed figuur, blijkt steeds vaker dat deze fase voorbij is.

Ook al zou ik de door mij gewenste 28 kg afvallen, zou ik er nog van achteren uitzien als Rolls Roys, maar van voren als LADA!

Less is More is passender bij deze leeftijd, dus vandaag op Vintage'Lein... in de Sale

Mijn eerste pre-midlife jurkje tezamen met een jaren 50 toilettasje dat je ook als avond tasje kunt gebruiken. De ketting krijg je er gratis bij.

Met pijn in mijn hart zal  ik hiervan afstand doen, maar wel aan iemand die hier heeeel blij van wordt! Het is een plisse jurkje met een mooie ronde kraag in maat M-L.

Wie biedt?  mail aan marjoleintuasela@hotmail.com