"Zinnen en Minnen" Shop

woensdag 1 januari 2014

Ik sprak ze uit ...de woorden liefdevol, ondernemend, creatief en inspirerend!


Tsja, het is wat!

Dat ik voor mijzelf begonnen ben is inmiddels wel bekend. Dat ik daarmee een hoop aandacht vraag ook. Dat we leuke kerstdagen hebben gehad en elkaar een mooi 2014 toewensen is ook inmiddels wijd en zijd verspreid. Zoals eigenlijk alles.

Wat valt er nog te vertellen? Welke creativiteit is nog niet gezien?
Het is best lastig om authentiek te zijn en te blijven, ondernemend te zijn een ook nog succesvol. Vooral omdat je het moet opnemen tegen de groten der aarde, zoals een Primark en H and M.

Bij mij om de hoek (op nog geen 100 meter afstand) woont Ludmilla. Ludmilla is een gecertificeerd coach. Ik heb wat afspraakjes met haar staan om eens haar kant te horen van haar visie op ondernemerschap.

Ludmilla is een prettige vrolijke persoonlijkheid die al wat sporen heeft verdiend op haar vakgebied. Ze helpt mij tijdens onze afspraakjes om wat focus aan te brengen en doelen te stellen.

Wat ik mooi vind aan mijn gesprekken met haar is dat ik eigenlijk altijd als ik weg ga denk "ja, dat wist ik toch al" en er altijd na een week achter kom dat ik het inderdaad wel wist maar het ook anders kan zien, of
ik ben hierdoor op een compleet ander idee gekomen, juist omdat ik het diep van binnen niet met haar eens was.

Ik vergeet nooit dat ze me vroeg om vier woorden die zouden passen bij mijn ondernemerschap. Ik noemde ze meteen: ondernemend - doelbewust - zakelijk - succesvol! Oké, zei Ludmilla. Hou die woorden de komende weken in gedachten.

Gaandeweg werd ik steeds minder blij met mijn ondernemerschap als ik deze woorden in de mond nam. Het voelde helemaal niet goed. Natuurlijk zijn dit de juiste woorden als je wilt ondernemen. Maar, ik heb ook mezelf nog en streef daarbij toch nog iets anders na.

Ik wil liefdevol zijn en blijven
Ik wil mijn creativiteit gebruiken en
Ik wil anderen (juist dit, hoe meer hoe liever) inspireren ...

En daarbij wil ik ondernemen!

Zo, dit is nu niet meer alleen uitgesproken, het staat nog zwart op wit ook!

Dank je,

Ludmilla Skinner
Sociologist - Trainer - Life Coach at SSA
Email
Birthday
9/7/1980
Phone
  • 0031 (0)6 200 64 715 (Work)
Address
  • 3123 BM Schiedam, Nederland