"Zinnen en Minnen" Shop

dinsdag 31 januari 2012

JAMIE OLIVER versus LUSH! Reserveer "Te gast bij Jamie" via Vintage'Lein






A Million Kisses















Reserveer hier het nieuwste boek van Jamie "Te gast bij Jamie" dat op 16 februari verschijnt. Er is al een groot aantal reserveringen. Klik op de link onderaan dit blogbericht!

Back to Basics
Lush producten zien er goed genoeg uit om op te eten. Geen wonder! Alle LUSH producten worden met de hand gemaakt van ingredienten die goed voor je zijn, zoals "vers biologisch fruit en groenten, de beste essentiele olien en veilige synthetische stofften. Back to Basic dus! Een van de nieuwste producten is British Nanny. Een rijke creme met spf 30.


De heerlijke producten van LUSH zijn ook speciaal om wat er NIET in zit, nl. dierlijke vetten en andere slechte dingen die je nooit op je lichaam zou willen smeren. Alle producten van LUSH zijn vegetarisch en bijna alle producten zijn veganistisch.

En ze vonden hun oorsprong in Groot-Brittanie. Sinds de opening van de eerste LUSH winkel in 1995 op High Street in Poole, aan de zuidkust van Engeland, is LUSH uitgegroeid naar meer dan 370 winkels wereldwijd. De "jongste en meest verse producten in de geschiedenis van de cosmetia"wordt met liefde gemaakt in fabrieken in Groot-Brittannie, Italie, Canada, Zuid-Amerika en Japan. Deze liefde vind je terug in alle vestigingen.

Back to Basic is mijn thema van deze week!

Wat kan daar beter op aansluiten als het nieuwe boek van Jamie Oliver waarbij hij voor zijn recepten ook terug gaat naar de basis. Back to Basic dus! Het boek heeft de titel: "Te gast bij Jamie".

Te gast bij Jamie bevat meer dan 130 persoonlijke favorieten uit de hedendaagse Britse keuken: klassiekers, maar ook gerechten die zijn beinvloed door alle smaken, geuren en kleuren die de afgelopen decennia hun intrede hebben gedaan in het Verenigd Koninkrijk. En altijd met de bekende Jamie-twist!


Ik ga voor Great Brittain