"Zinnen en Minnen" Shop

zaterdag 15 oktober 2011

Sporty Friday & Sporty Saterday



Door het verjaardagsfeestje van mijn dochter gisteren en de lekkere hapjes die erbij horen vond ik het op zijn plaats om van te voren even te gaan sporten. Deze extra calorien zou ik nu eens proberen direct te verbranden.  Nog voor het feestje ben ik een uurtje gaan sporten en heb toch nog even 300 kcal verbrand.
De taart heb ik zelfs over geslagen omdat ik dat zo zonde vond van mijn verbrandde calorien. Dit was de vrijdag.

En dan nu de zaterdag.
Na een keurig ontbijtje en een gezonde lunch heb ik mijn fiets uit de schuur gehaald en ben naar Delft gefietst.

Precies 45 minuten deed ik er over. Na het ruilen van wat kleding had ik nog genoeg in mijn portemonnaie voor een kop koffie en een pecan noten broodje. Zoals altijd vind ik wel weer een excuus om mezelf te verwennen. Deze keer is het de lange fietstocht die hiervan de schuld krijgt. Het was heerlijk! Ik heb er echt van genoten. Dat is ook belangrijk in het leven, toch? En toen weer terug naar huis. Weer 45 minuten in beweging. Totaal dus 1,5 uur gefietst. Dus weer 480 kcal verbrand. Daar gaan er weer wat van af dus. Voor zover ik op google kan vinden 80 van het pecannoten broodje en (dat had ik nog niet verteld) 40 kcal van het bakje slagroom. Dus 480 - 120 = 360 kcal verbrand.

Dus in totaal heb ik gisteren en vadaag 660 kcal verbrand. En 1 ding weet ik zeker. Dit zijn er meer als wat ik extra naar binnen heb gewerkt.

De weegschaal liet vanochtend 86 kg zien. Wie weet hebben de sporschoolmomentjes op maandag, de zes flesjes water die ik al een paar weken drink en het bewust zijn van dat waar ik zo van geniet heeft er misschien nu toch voor gezorgd dat er kleine resultaatjes geboekt worden.

Ik ben blij!