"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 11 oktober 2010

The Little Dictionary of Dior: Flowers

dior

After woman, flowers are the most lovely thing God has given the world. But being so sweet and so charming they must be used with care.

A flowered hat may be lovely or ridiculous. A flower in your buttonhole or in your belt or in your decollaté may be extremaly nice - but choose a variety of flower and colour to suit your personality.

Flower prints are wonderful - silk prints in beautiful colours are lovely for afternoon suits, dinner frocks and dresses.

In brillant colours, too, flowered prints can be gay for holiday clothes.

Vintage'Lein accesoire

Elke dag kijk ik naar de statistiek van mijn blog. Waar ik in het begin rond de 7 visitors kreeg op bijvoorbeeld een zondag, zijn het er nu 35 a 40. Dus ik heb me voorgenomen te blijven schrijven voor de mensen die tot nu toe al geinteresseerd zijn. Daarnaast hoop ik natuurlijk op heeeel veel meer visiters, volgers, adverteerders enz...Ik vind het ook prettig als ik op mijn blog feedback ontvang. Dat kan via: marjoleintuasela@hotmail.com



Vanochtend ben ik heel vroeg opgestaan, Dat komt omdat ik gisteren een nieuwe ontdekking heb gedaan, waardoor ik haast niet kon slapen. Ik was nl. gisteren bij Lush. Ik werd hier te woord gestaan door een heel aardig meisje. Zij gaf me aan zeker een oplossing te hebben voor mijn probleemhuid (acne. grove porien en nu ook nog beginnende rimpels). Ik vertelde dat ik al het nodige aan het proberen was, maar nog steeds niet naar volledige tevredenheid. Ik kreeg van haar een hele tas mee met probeersels. Gratis zelfs. Een van deze probeersels was een gezichtsspray op basis van rozenwater. Toen ik thuis aankwam, was deze helaas leeg gelopen. Aangezien ik in dit product juist zoveel vertrouwen had, ben ik vanochtend weer teruggegaan naar Lush op de Korte Hoogstraat in Rotterdam.

Ik was er precies om 12.00 uur, het moment dat de winkel open ging. Een uur lang ben ik verwend met een complete gezichtsbehandeling, handbehandeling enz... En bovendien heb ik gratis een nieuw flesje ontvangen van de gezichtsspray. Nu hoop ik hiermee eindelijk iets gevonden te hebben waar ik tevreden van wordt. Het blokje henna, dat ik gisteren ook kreeg heb ik ook al gebruikt. Wat beloofd werd, klopte. Mijn haar heeft een brachtige koperbruine kleur gekregen en je ziet geen enkele grijze haar meer.

Binnenkort meer over Lush. Maar nu wil ik nog even kwijt dat ik in Rotterdam altijd los ga. Het lukt me nooit zonder iets thuis te komen. Bij mijn zoektocht in Vroom en Dreesman naar een dieet boek viel mijn oog op de armband (zie bovenstaand plaatje). Dit vind ik nou een echt Vintage'Lein accesoire. Heb hem meteen om gedaan.

Ik hoop dat ik snel een camera kan aanschaffen, zodat ik ook mijn outfits ook op de foto kan zetten. Daarom verzoek ik jullie de advertenties op mijn blog eens aan te klikken. Dat levert mij in ieder geval iets op voor mijn spaarpot.

Als je ooit iets voorbij ziet komen op mijn blog, wat je zelf wilt hebben dan kun je erop bieden via marjoleintuasela@hotmail.com.

Nu naar een werkoverleg met mijn mooie nieuwe armband.

Tot snel, liefs van Marjolein