"Zinnen en Minnen" Shop

zondag 13 februari 2011

Fly "Lady": Renew Your Spirit Day - Tim Walker: Create Confort

Renew Your 'Spirit, zegt lady Fly! Create Confort, zegt Tim Walker met zijn foto's.

www.google.nl/afbeeldingen

Toen ik vorig jaar tegen mijn vriendin mijn frustratie uitte over de eeuwig terug kerende puinhoop in mijn huis, gaf ze me de link van Lady Fly. Deze afkorting staat voor First Love Yourself.

Deze site http://www.flylady.net zou mijn leven gaan veranderen volgens haar. Hoewel ik het angstig vond klinken dat ik eerst van mezelf moet houden heb ik me toch maar in de site verdiept.

Ik ben nu een jaar verder, en kan zeggen dat het heel goed werkt. Elke dag een kleine opdracht via de mail. Allemaal opdrachtjes gericht op het organiseren van alles waar je in het leven mee bezig bent.

Bij mij heeft dat geresulteerd in een goed georganiseerd huishouden,een efficientere tijdsbesteding, een bewustwording van de echt belangrijke dingen waardoor ik mijn studie Nederlands weer heb opgepakt, en het schrijven over mijn leven. Dit brengt balans.

Vandaag, zondag wordt door Lady Fly de Renew Your Spirit Day genoemd. Kan ook helemaal geen kwaad om eens in de week de balans op te maken. Ik hou me er aan. en voel me er heerlijk bij.

FLY ...en go to the next sites:


www.trendhunter.com                      
www.beadinggem.com
www.vintagesparkles.net
www.butterhotshoes.com

Have a nice weekend!