"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 14 februari 2011

Fit for Life



Zo ziet mijn maandag ochtend eruit! Tja, je moet ergens beginnen. Elke zondag zit ik nog heerlijk aan de wijn tot veel te laat. Elke maandag heb ik daar weer enorme spijt van.

Ik vertel maar gewoon eerlijk hoe het zit. Ik weeg nu zelfs 88 kg. Dat is in verhouding met wat het was 38 kg teveel. Hoe heb ik het eraan gekregen??


De balans is op dit gebied volledig door geslagen. Mijn leven is verder aardig in balans, dus dit is ook een hobbel die genomen moet worden. Zolang ik leef heb ik mezelf beloofd NOOIT te gaan sporten. Maar, mijn werkgever Woningstichting Samenwerking heeft een contract afgesloten met de sportschool. Dus, een excuus is eigenlijk niet meer mogelijk. Vroeger zat ik op ballet, maar ik zou me nu nog geen seconde in mijn balletpak durven vertonen.



Dus, toch maar eerst met wijd zittende kleding naar de sportschool. Drie weken ben ik nu bezig. En er is
1 kg vanaf. Nu begint het leuk te worden. Straks wordt dit ook een verslaving.

Nu nog anders gaan eten, maar dat is lastig. Ik heb ooit het E.G.A. dieet gedaan en het Leven Lang Fit.
Van beide dieten ben ik 15 kg afgevallen, maar uiteindelijk zit er nu 30 kg bij. Dus dat is voor mij niet de weg. Daarnaast hou ik teveel van mijn wijntjes om deze te laten staan, maar ben bang dat het er wel van gaat komen.

Elke week zal ik op maandag verslag doen van deze belevenissen!

Nu eerst even lekker relaxen. Ik heb een briljante vondst gedaan met betrekking tot mijn wijn en mijn ontspanning, nl de wijnmassage .:http://www.vakantiealle.nl/the-wine-massage-een-vintage-manier-om-te-relaxen/ Daar zal ik in mijn komende zomervakantie eens gebruik van gaan maken! Maar voor dit moment maar even op zoek naar een lekkere Vintage wijn.



Via een Faceboekbericht van Stania Tuasela kwam ik erachter:
De looks in de sportschool veranderen. Je hoeft niet meer in het zwart...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=107098479366508&set=t.100000651840579