"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 26 augustus 2013

En toen kocht ik voor het eerst in mijn leven een echte borstel ...

main_pic.jpg (21649 bytes)

Zo'n beetje 49 jaar heb ik wat afgetobd met al die verschillende haarborstels. De een zorgde voor te glad haar, de ander liet het pluizen. De ander was binnen een maand kapot. En zo waren er nog vele toestanden. Het baby haarborsteltje was zo slecht nog niet. Maar om daar nou in het volwassen leven mee rond te lopen was ook geen optie.

Kort geleden toen ik een vluchtig bezoekje bracht aan haarimport bijzonder geinspireerd door de gesprekken die hier plaatsvonden over een borstel die een belangrijke rol kan spelen bij de conditie van je haar: De Mason Pearson. Een begrip, zo noemden ze het.

Lees je mee op hun website? Mason Pearson Engeland

Nadat ik deze informatie tot me had genomen en alle positieve reacties om mij heen hoorde ben ik tot een aanschaf overgegaan. Trouwens, ik kon ook niet anders. Want, als je het over Vintage hebt?
Dan heb je het zeker over de Mason Pearson borstel.

En bovendien was er wel iets op de website wat erg aansprak, nl.:
but_why.gif (2890 bytes)

Zoek je ook een "different" kapsel klik dan op de P button aan de linkerzijde voor mijn Pinterest inspiraties.

Ik ga proberen een korting te regelen voor aanschaf van de borstel via Vintage'Lein. Wie helpt er mee deze borstel onder de aandacht te brengen van een breder publiek?



-o-

P.s. Ik neem de borstel natuurlijk mee naar het evenement Beauty Boudoir. Kijk ook eens op de site: What-s-up.nl en laat je verrassen.