"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 5 september 2011

Sporty Monday



Loopband, Crosstrainer, Fiets ....

Ik heb ze vandaag weer allemaal gebruikt. 370 kc verbruikt. Ik ben trots. Inmiddels sport ik vanaf de vakantie nu 2 x per week in plaats van 1 x.

Daarnaast nog de nodige huishoudelijke klussen gedaan En mijn missie vervolgd. Dit is redelijk geslaagd.  Een aantal "missie" opdrachten blijken al onderdeel te worden van mijn leefstijl. Ook al heb ik in het weekend weer wijn genomen, het lukte me vanochtend toch weer een en ander weer op te pakken.

Heb mijn 5 flessen water opgedronken, heb 5 x gegeten (nu ook tussendoor wat ik eerder nooit deed) en ik heb net tijdens het boodschappen doen de wijn en nootjes terug gelegd, maar ook weer gepakt, en uiteindelijk toch weer terug gelegd. Nu zit ik hier. Alle leuke tv programma's beginnen weer. Ik ben vandaag nog vrij ook . Maar, ik heb dus vanavond geen lekkernijen en wijn om mij op te verheugen.

Dan ga ik maar een dagboek bijhouden van alles wat me bezig houdt, maar vooral van de vele keren dat ik per dag aan lekkere dingen denk. Wie weet schrik ik daarvan en wordt ik me bewust van die momenten. Ik kom er al langzaam achter dat het momenten zijn waarop ik mezelf eenzaam voel omdat de kinderen haast niet meer thuis zijn. Dus...het wordt tijd voor andere invullingen.

Zou ik last hebben van een leeg nest syndroom? Of overgang? Nee, overgang nog niet...dus ben bang dat...