"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 30 januari 2012

Sporty Monday: Back to Basic



Van mijn wilde plannen voor vandaag (waaronder sporten) kwam vandaag helemaal niets terecht.

Nog een dagje met mijn oudste dochter doorbrengen leek me veel leuker nu zij wegens een treinstaking niet terug kon naar Antwerpen. Voor haar een dagje back to basic. Gewoon gezellig thuis zoals het vroeger was. Lekker lummelen tot een uur of elf onder het genot van koffie en thee.

Met opa en oma naar Ikea is bij ons ook een back tot basic activiteit. Zodra alle andere activiteiten wegvallen en er maar even tijd is plannen we dit in. We kopen dan wat leuke "home accesoires" en lunchen gezamenlijk.

Toen we terugkwamen rond 13.30 uur hadden we dus weer de tijd aan onszelf.  We namen ons voor wat boodschappen te doen en nog wat te shoppen in het Winkelcentrum. Maar dat liep even anders. Vlak nadat we geparkeerd waren viel alle verlichten in en om het Winkelcentrum uit en iedereen verliet het Winkelcentrum. Van winkelen zou niet veel meer komen dus gingen we maar naar huis.

Eenmaal thuis bleek de koelkast niet te koelen, het koffiezetapparaat niet aan te gaan, de kachel uitgevallen te zijn etc..

Dus hebben we ons heerlijk in dikke plaids gewikkeld, de kaarsjes aangestoken en geluisterd naar het pruttelende water in de pannetjes waarmee we thee en koffie hebben gezet.

De toenemende vorst zorgde er voor dat we onszelf beloofden  totdat zij naar Antwerpen terug moest keren, niet meer naar buiten te gaan. Dit back tot basic gevoel beviel ons prima voor dit moment.

Bij deze dag hoort een winters gerecht, vonden wij We kozen in plaats van de vele Mediterrane gerechten die we doorgaans klaar maken vandaag gewoon voor rode kool.

Nu ik vanavond ook nog via Radar hoorde dat alle pigmentcremes niet doen wat ze beloven heb ik een citroen klaargelegd voor de enige pigmentvlek die ik op mijn hand heb. Dit simpele back to basic
huismiddeltje zou de beste pigmentcreme zijn die er bestaat.



Dit back tot basic gevoel is heerlijk en helemaal van deze tijd. Heb je ook een leuk idee, suggestie,?
Mail: vintagelein@hotmail.nl. Of reageer onder dit blogartikel door te klikken op de tab: reactie.