"Zinnen en Minnen" Shop

donderdag 16 januari 2014

In memoriam (16)



Soms, af en toe
Zag ik u even
Soms kort, soms lang
Wat doet het er nu nog toe

U bent er niet meer
Een gemis
Gisteren bewezen wij u de
Laatste eer

Er was veel verdriet
Om en met elkaar
Onze tranen
Stopten niet

U was een echtgenoot,
Een opa, de broer
Van mijn vader
En nu bent u dood

Door uw leven
aan ons te geven
Is er weer een dierbare
Herinnering bij geschreven

Dank u wel
Voor al het moois
Dat u schonk
Bij leven!
 

Rozengeur en Boeken'Lein (15)



Vandaag had ik mezelf ingepland voor contacten buiten de deur. Ik wist als ik mijn hart zou volgen waar ik terecht zou komen.

Het Bloemenketheltje en boekhandel Post Scriptum Schiedam. 't Kethelhuys behoort al tot de contacten en het servicecontract hiervan is reeds tot in de perfectie geregeld.

Waarom ik voor deze twee ondernemers gekozen heb om te bezoeken is gelegen in het feit dat
ik vind dat ze iets moois te bieden hebben. Zij storten zich vol overgave en passie op hun ondernemerschap, er is persoonlijk contact, ze zitten bij mij om de hoek zitten en ik behoef geen kosten om er te komen. Duurzaam toch?

Daarnaast is het heerlijk om te beleven. De geuren van de bloemen op te snuiven, de kleuren te bewonderen, de boeken vast te houden, door te bladeren en bij het opnemen van de korte stukjes tekst op de achterkant van de boeken de emoties van de schrijvers te voelen.

Vandaag heb ik er weer een mooie herinnering bij geschreven. Met beide ondernemers ben ik de samenwerking aangegaan en hebben we leuke afspraken gemaakt.

Van het samenstellen van een vintage boeket  tot het verkopen van het Vintage'lein boek van de maand voor de "Vrienden van Vintage'Lein en een deelname van beiden aan de Vintage Route Schiedam. Hiermee sluiten zij zich net als 't Kethelhuys aan bij de andere Schiedamse deelnemers aan de Route Vintage'Lein per 15 maart a.s.

Mijn herinnering aan de warme contacten op deze dag is bij deze beschreven en vastgelegd.

N.B.:
Ik heb veel inspratie opgedaan. Ik heb meteen mijn juwelen gepakt en een aantal Boeket Reeks juwelen en accesoires opgenomen in het assortiment van Vintage'lein! Leuk!

-o-