"Zinnen en Minnen" Shop

donderdag 1 september 2011

Weekendplanning! Zondag 04.09.11 Swan Market, Oude Noorden Rotterdam



Langzaam aan wordt het weer tijd om de weekend planning te maken.

Vroeger bezocht ik altijd de op een na grootste weekmarkt van Nederland op in Rotterdam en zocht daar op naar mooie Vintage spulletjes. Helaas ziet mijn werkgever me graag op dinsdag en zit er dus niets anders op dan zoeken naar mogelijkheden voor het weekend. Nou, als jullie me kennen weet je dat mij dat meestal wel lukt. Zo heb ik natuurlijk ook weer iets leuks gevonden voor dit weekend. In ieder geval voor de zondag.

Of het nu gaat om interieur, mode, sieraden, accesoires en/of betaalbare kunst. Het is er allemaal!
Op de Swan Market in Oude Noorden van Rotterdam op zondag 4 september aanstaande van 12.00 uur tot 17.00 uur op evenementen terrein van Rotabs Style Center te Rotterdam Noord.

Naast al het bovengenoemde tref je ook nog leuke kraampjes aan met kids design of keramiek.Ook zijn er stands met heerlijke biologische producten en lekker eten en drinken. Je waant je in de Londsen wijk Camden waarin je een aantal straatjes met kraampjes en schitterende winkeltjes hebt vol met kleding en spullen.

Ook Showroom 41 is tijdens deze markt geopend. Je vind hier echt dingen die je nergens anders vind. Toen ik met mijn bij Showroom 41 gekochte Vintage tas op kantoor kwam was iedereen onder de indruk van zo'n unieke tas. En dan heb ik het alleen nog maar over de tas. Zo zijn er ook nog zonnebrillen van allerlei bekende merken. En er is leer....en meer!

Ook breien moet je leren. S A S Knits It Again biedt alles op het gebied van breien. Ze heeft onlangs haar intrek genomen in een van de Rotabs Shops en heeft daar een groot scala aan wol, breipennen, patronen etc. En ze is er natuurlijk zelf om meer te vertellen over haar breilessen om deze mooie oude techniek over te brengen.

Zorg dat je chipknip is opgeladen, je fiets is opgepompt en dat je genoeg contanten en passen bij je hebt, want het is niet te versmaden wat je hier vind! Ik kom je vast tegen....

Als je 's avonds uitgeput bent kijk je: Black Swan!