"Zinnen en Minnen" Shop

zaterdag 18 september 2010

Weekend Recept: Cup Cakes


Beschrijving
Kleine cake-jes die je zo kan versieren dat ze voor iedere gelegenheid op tafel te zetten zijn, met chocolade, glazuur, noten enz.
Ingrediënten (10 personen)
  • Cupcake beslag:
  • 110 gram margarine
  • 90 gram suiker
  • 2 eieren
  • 55 ml melk
  • ½ eetlepel vanille-essence
  • 225 gram bloem
  • ¾ eetlepel bakpoeder
Bereiding (± 60 min)
Meng de margarine met de suiker tot het wit en dik is. Klop de eieren met de melk en vanille-essence op in een aparte kom. Voeg het eiermengsel bij het margarinemengsel. Voeg de bloem en bakpoeder toe en klop tot één geheel. Giet het beslag in cupcakevormpjes of in een muffintray en bak ze in ongeveer 30 minuutjes af op 180 °C.

Geen opmerkingen: